Recenzija SAN prirodne kozmetike: Savršenstvo za mame i bebe

LIFESTYLE

Prirodna kozmetika iz čarobnog Međimurja, točnije Čakovca, već duže je miljenica mnogih žena, ali i beba i djece. Svi nešto pričaju i tipkaju o kozmetici SAN, a ne bih ja bila ja kada je ne bih isprobala na vlastitoj koži!

Odlučila sam testirati tri proizvoda. Prvo, kao i svaka mama, mislila sam na svoje dijete i odlučila se za dječju kremu za zaštitu i njegu kože. Kad sam otvorila kutijicu, prvo me osvojio divan miris sastojaka: maslinovo i kantarionovo ulje, te eterična ulja lavande i čajevca! Iako je masnija od ostalih krema koje sam do sada koristila za njegu pelenske regije kod Ellie, predivno se razmazuje. Bijelog traga uopće nema, a upravo zbog tih čarobnih ulja savršeno hrani i štiti kožu. Nisam mogla odoljeti, pa sam i problematične dijelove svoje kože koji su prilično suhi, posebno u ove hladne dane, nahranila ovom kremom koju možete pronaći u tri različita pakiranja – 50, 200 ili 500 ml.

Drugi testirani proizvod bila mi je dnevna krema za lice čiji su glavni sastojci su ulja badema, maslina, pšeničnih klica i gel crvenih algi. Krema je namijenjena njezi normalne i suhe kože, pa je ne nanosim na cijelo lice jer imam mješovitu kožu. No, za dio oko nosa i obraze koji mi se počinu perutati je pravi spas! Obavezno je nanosim svako jutro, bilo da stavljam make up ili ne jer mi se pokazala izvrsnom i kao baza ispod obične BB kreme koju sve češće koristim jer uglavnom vrijeme provodim doma, pa nemam potrebu za teškim puderima. Što se količine tiče,vrlo malo je potrebno kako biste nahranili kožu, pa će vam, vjerujem, pakiranje od 50 ml u kojem dolazi, dugo trajati.

Za kraj, ne treba zaboraviti da kožu treba njegovati i noću. Stoga SAN noćna krema za lice postaje dio moje večernje rutine. Iskreno, upravo me njen miris najviše osvojio. Nekako me vraća u djetinjstvo i podsjeća na baku kod koje sam često znala prespavati. Glavni sastojci su kao i kod dnevne kreme, pa ne mogu zaključiti što je zaslužno za tu divnu notu kojom odišem nakon što je nanesem na lice. Ujutro nemam onaj neugodan osjećaj zatezanja kože s kojim sam se do sada često borila, pa zaključujem da je koža hidratizirana dugo vremena nakon nanošenja i spremna za novi dan koji je preda mnom. Krema je pakirana u kutijicu od 50 ml.

Vjerujem da ste puno puta kupili razne kremice, pilinge, micelarne i slične proizvode jer ste negdje čuli da su dobri, no ne pristaje svakoj koži sve. Stoga veliki plus kod SAN prirodne kozmetike jest što nije potrebno kupiti nešto samo kako biste testirali. Dovoljno je posjetiti njihovu web stranicu putem koje ćete odabrati testere do tri proizvoda koji odgovaraju vašim potrebama i tipu kože. Ispunite obrazac s osnovnim informacijama (ime i prezime, adresa, e-mail) i male čarobne kutijice stižu na vašu adresu. Količina proizvoda je dovoljna za tjedan dana korištenja što je sasvim dovoljan vremenski period kako biste vidjeli jeste li zadovoljni ili ne. Isto to sam napravila i ja i sada točno znam koje ću proizvode kupovati i koristiti i dalje, a veselim se i testiranju novih. Jer ako moji favoriti od tri isprobana ostaju sva tri, znam da je ovo kozmetika s kojom ne mogu pogriješiti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *