Sarah Jessica Parker dizajnirala je novu kolekciju udobne i praktične odjeće za djecu

Glumica Sarah Jessica Parker po drugi put je kreirala kolekciju odjeće za djecu. U prodaju su pušteni udobni i praktični komadi GAP odjeće s potpisom slavne glumice koja od uloge u hit seriji Seks i grad slovi za ikonu stila. Majka je troje djece, a priznaje kako je majčinstvo promijenilo način na koji se danas odijeva.

“Jutarnji izlasci iz kuće s djecom praktički određuju moj stil. Zima, hladna jutra, kiša, snijeg… Da nemam djecu i da mi jutra nisu kao sada, donosila bih drugačije izbore. Ne dominira takva odjeća mojim ormarom u potpunosti, ali definitivno je odabirem u jutarnjim satima”, otkrila je.

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)


Danas joj je važno da je ono što nosi udobno i praktično, a jednako se trudi odjevati i svoju djecu. 

“Kao roditelj troje potpuno jedinstvene djece, znam da djeca imaju različite potrebe. Razmišljam da odjeća mora biti praktična i ugodna za kožu. Želim da se odjevaju sa stilom, ali da nisu u trendu”, izjavila je.

Kaže kako je stil odijevanja individualan i kako nikada neće dijeliti savjete drugima.

“Ne kupujem puno i nikad nisam bila jedna od onih žena koje će vam reći što da odjenete. Uzbudljivo je biti žena koja ima pravo na vlastiti izbor i sama mora odabrati. Ona najbolje zna što želi, a ne ja”, smatra Sarah Jessica Parker.

Kaže kako likovi nisu utjecali na njezin stil, barem ona toga nije svjesna. Ništa novo nije naučila ni o odnosu s drugim ženama. 

“Imati mogućnost izbora igra glavnu ulogu u tome da se osjećate kao da imate kontrolu i profesionalno i privatno. Da mogu birati, ponovno bih voljela proći ista iskustva koja sam imala, i ona razočaravajuća i trijumfalna. Iz svega sam nešto naučila i ništa ne bih mijenjala.”

Foto: GAP, $49.95
Foto: GAP, $78.00
Foto: GAP, $34.95
Foto: GAP, $39.95
Foto: GAP, $44.95
Foto: GAP, $44.95

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.