DAN ZA PAMĆENJE: Ove godine “pao” je najbolji “dejt” na svijetu

Valentinovo u mom kalendaru nikad nije predstavljalo neki poseban datum. Dan kao i svaki drugi jer naučena sam ljubav dijeliti svih 365 dana, a ne samo 14. veljače. No, zahvaljujući Kazalištu Trešnja, ovogodišnje Valentinovo ostat će mi urezano u pamćenje. Bio je to dan kada je moja Ellie prvi put posjetila kazalište. Drago mi je što se na koncu poklopilo tako da naš prvi put bude na neki datum koji ima značenje, pa ću ga i lakše upamtiti. Konačno sam doživjela najbolji “dejt” na svijetu!

Gledale smo “A je to” i smijale se dogodovštinama Pata i Mata punih 35 minuta. Bila sam stvarno ponosna na nju. Predstava traje 45 minuta, namijenjena je djeci starijoj od 3 godine, a ona je mirno sjedila i pljeskala skoro do samog kraja.

Svemu je prethodilo otvaranje igraonice u prostoru Trešnje. Minimalistički namještena i dotjerana zanimljivim igračkama. Bit će to prostor u kojem će se klinci prije predstava moći zabaviti, a slavit će se ovdje rođendani i biti organizirane radionice. Više detalja doznajte na stranicama Kazališta Trešnja.

U kazalište smo namjeravale već neko vrijeme, ali nikako se nisam mogla odvažiti. Nisam bila sigurna kakvu predstavu odabrati, hoće li joj biti dosadno, hoće li moći sjediti i gledati ili je za to još premala, što ako ćemo izlaziti i ometati druge,… Zaboravite sve to, izvedite svoju djecu, otkrivajte nove stvari, usadite im naviku posjećivanja kazališta.

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.