Top 5 ponuda za Black Friday

Svi dobro znamo da Black Friday u Hrvatskoj ni približno ne nalikuje onom u Americi. Prvo, cijene nisu ni približno niske kao što je to tamo, a drugo, kod nas zapravo ni ne znaš kad je taj #crnipetak! Primjerice, u Elipsu je trajao prošli vikend (od 16. do 19.11.). H&M-ov Black Week završava 23.11. u 23:59. Neke trgovine ga uopće nemaju, ali moraju nešto ponuditi, pa snize cijene dijela asortimana za 10% i to je to. Anyway, i popust od 5 kuna je popust, pa navalimo! Ja sam procheckirala ponude i donosimo svoju listu top 5 ponuda koje ne bih nikako propustila.

1. ZARA HOME @Arena Centar

U petak, 24.11. na cjelokupni asortiman trgovine davat će 20% popusta.

2. OMRON DUOBABY INHALATOR + ASPIRATOR

Tvrtka Medikor daje popust od 30% u razdoblju od 24. do 26.11. Osobno si priželjkujem Omron duobaby inhalator + aspirator jer Ellie vrlo često ima bronhitis, pa smo primorani inhalirati se. Puna cijena mu je 699 kuna, a uz popust od 30%, ako me matematika služi, platit ćete ga 489,30 kuna.

3. DOUGLAS PARFUMERIJE

Douglas će sniziti cijene svega, bez iznimke, za 25%. Stoga, ako ste u potrazi za parfemom, šminkom, kozmetikom – navalite u petak, 24.11.

4. OYSHO @CITY CENTER ONE EAST

Uvijek udobne i lijepe pidžamice i papuče pronalazim u trgovinama Oysho. Upravo s takvim poklonom ne možete pogriješiti, pa ako ste u potrazi za darovima za najmilije, u petak, 24.11., na sav asortiman daju 20% popusta.

5. L’OCCITANE @CITY CENTER ONE WEST

Ljubav između mene i L’Occitane kozmetike nikad nije bila tajna, a još smo si nekako draži kad su popusti u pitanju. Za Black Friday, 24.11., daju 15% popusta na sve, ali imajte na umu da se popusti, pokloni i promocije međusobno ne zbrajaju.

Želim vam dobar ulov!

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.